Tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme erilaisia CLIPS-koulutuksia kylässämme ja sen ulkopuolella. Seuraavana järjestämme seuraavat tapahtumat (koronatilanne saattaa vaikuttaa toteutukseen):

CLIPS-yhteisökehittämistapahtuma - 3 päivää

Eurooppalaisten yhteisöllisyysasiantuntijoiden vetämä yhteisökehittämistapahtuma toteutetaan vuoden 2020 loppuun mennessä. Kohderyhmänä ovat kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa yhteisöllisyyttään.
Tapahtuma aloitetaan johdannolla aiheeseen. Päivien aikana tutustutaan CLIPS-konseptiin ja yhteisöllisyyttä opettavaan lautapeliin sekä tutustutaan erilaisiin menetelmiin ja työkaluihin, joilla tuetaan yhteisöjen toimintaa.

Tapahtuman toteutetaan pidennettynä viikonloppuna (perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan). Tapahtumaan osallistuminen voidaan hyödyntää osana akkreditointia.

CLIPS kouluttajien koulutus - 3 päivää

Eurooppalaisten yhteisöllisyysasiantuntijoiden vetämä koulutus toteutetaan 2020 loppuun mennessä. Tämä koulutus syventää ymmärrystä CLIPSista ja menee syvemmälle menetelmien ymmärtämiseen. Osallistujat saavat tietoa ja taitoja siitä, kuinka menetelmiä voidaan fasilitoida omien ryhmien kanssa.

Yhteisökehittämistapahtumaan osallistuminen on edellytys tähän koulutukseen osallistumiselle. Koulutus toteutetaan maanantaista keskiviikkoon. Koulutukseen osallistuminen on osa CLIPS kouluttajaksi akkreditoitumisprosessia (https://clips.gen-europe.org/accreditation/).

Lisää luettavaa aiheesta CLIPS-yhteisöhautomo

CLIPS-ohjelma

Yhteisötoiminnan ja -kehittämisen fasilitointia kokemusammattilaisilta Eurooppalaisten ekokylien verkostossa kerättyihin kokemuksiin pohjautuva yhteisöllisyyden kehittämissohjelma CLIPS on nyt hyödynnettävissä myös Suomessa. Haluatko sitten kehittää (...)
Read more →